Menu

Kampreferat KF - VB

image
21. oktober 2019 kl. 17:36
Kamprefarat 
FOKUS: VI
1: INDSTILLING
2: Lyd/ansvar (POSETIV)
3: 2. bolde
4: Spille hurtig/direkte OG komme i feltet.
5: Hurtige indkast på sidste trediedel.
FOKUS: DE
1: Deres forsvar SKAL udfordres
2: Obs på Rana & Bryld 
3: De er dygtige på dødbolde
Det var en kamp hvor et nederlag, vil være ligmed nedrykning, hvilket kampen bar præg af. Det var ikke flot fodbold, men mere fight.
1. Halvleg (1-4-4-2)
Vi er nervøse, de første 5 min er vi statister, og står og ser bold, men så kommer vi ind i kampen, og skaber et par store chancer i kraft af vores direktehed, men vi har ikke det fornødne held/dygtighed til at sparke den ind. I det 30 min mister vi dsv. grebet, vi har mange fejl afleveringer, kommer for sent på første og anden bolde. VB får en kæmpe chance hvor de skaber en mod en, hvor Tess kommer godt ud og clear den.
Halvleg (1-4-2-3-1)
Vi skal ville det mere, komme først bolden, og udfordre deres backs. 
2. Halvleg
Vi kommer bedre ind i kampen, men stadigvæk lidt overtag til VB.. 62 min ⚽️ sker det som ikke må ske, vi har et hjørnespark, som bliver afværget, og en hurtig omstilling, hvor Bryld driver bolden fra midten ned til baglinjen, slår den fladt ind foran målet hvor VB's højre back helt umarkeret sparker den ind 0-1. Av.. Vi er presset, bagefter 1-0 og spillet fungere ikke.. Men VB falder lidt, og vi spiller mere frigjort. Vi får mere overtag, uden at blive rigtig farlige. I det 70 min vælger vi at spille med 3 i bagkæden, for at bringe flere frem. Vi skaber mere, men den sidste aflevering kommer ikke frem. MEN I det 92 min ⚽️ får vi et frispark lige ude for feltet, og VB får et "brokke" gult kort. Emma sparker direkte på mål, bolden rammer en VB spiller i muren og ændre retning mod inderside af stolpen MÅL⚽🙌🙌
Kampens spiller: Emma
Står stærkt deff, driver bolden til tider off. og masser af ansvar.
Forbedringer:
1: Vi er ikke dygtige nok på 2. bolde
2: Vi skal arbejde meget mere i modgang- begge veje.
3: Kæderne hænger ikke sammen.
4. Løbe mere uden bold (vise vi vil det mere) 
Det tager vi med:
1: Vi viser i perioder den direktehed der skal til
2: Vi bringer flere i feltet end tidligere 
3: Vi spiller til der fløjtes- det giver mål
4. Hurtigere til at sætte igang
Trænerteamt